Profiel

TQC ontwerpt en produceert veld meetinstrumenten en lab-apparatuur voor het testen van verf en coatings en oppervlaktebehandeling. TQC producten staan bekend om hun innovatieve en ergonomische eigenschappen en gebruiksvriendelijkheid. De productie faciliteit staat in Capelle aan den IJssel. Om ons programma compleet te houden werken wij over de gehele wereld nauw samen met gerenommeerde fabrikanten.

De verf en coatings gerelateerde markten zijn het voornaamste speelveld van TQC. Het belangrijkste speelveld van TQC zijn de verf en coatings gerelateerde markten. Daar ligt de kracht en de kennis, die overigens graag wordt gedeeld. TQC is een actief lid van ISO, NEN, DIN en ASTM. De heer Nico Frankhuizen bijvoorbeeld is voorzitter van de Nederlandse ISO – “Verf en Vernissen Groep’ (NEN).

Met het hoofdkantoor in Nederland, kantoren in de VS, UK, Duitsland, Italië en Noorwegen, en een sterk toegewijd netwerk van distributeurs in alle belangrijke gebieden van de wereld is TQC in staat om snel te reageren op vragen uit de markt.

TQC B.V.
Molenbaan 19
2908LL  Capelle aan den IJssel
Tel: +31 (0) 10 – 7900 100
Fax: +31 (0) 10 – 7900 129
E-mail: info@tqc.eu

Of neem contact op via het contactformulier.